2010. január 3., vasárnap

Kresley Cole: Vámpíréhség

Ritka izgalmas, szenvedélyes könyv, csak úgy faltam a sorait.
Néha teljesen olyan volt, mint amikor J.R.Ward: Éjsötét szerető c. regényét olvastam, és olyan érzésem volt, mint a tini korom elején, amikor izgatottan, titokban bújtam anyum Bianca, meg Romana meg stb. ilyen stílusú romantikus regényeit.

Twilight rajongók szerintem ne hagyják ki. ...
Egy vérfarkas beleszeret az örök ellenségébe, egy vámpírlányba. Izgalom a tetőfokon. ;o) És az írónő ráadásul egy izgalmas jelenetet se hagy ki, elég szépen, részletesen elemzi a történéseket.
Erotikus a javából. ;o)
Szenvedély, harc, fájdalom, "mesebeli lények", és persze happy end.


"Lachlain, a klán félelmetes fejedelme több ezer éve keresi azt a nőt, aki a legenda szerint lecsillapítja forrongó dühét. Lachlain maga a tökéletes férfi: gyönyörű, okos, szenvedélyes, de elátkozott, aki minden teliholdkor vérfarkassá változik. Egy nap Párizsban rátalál egy diáklányra, aki szülei halálának ügyében nyomoz, és bár ösztönei azt súgják, hogy Emma az igazi, mégis minden porcikája tiltakozik ellene. A titokzatos lány ugyanis vámpír, a vérfarkasok ősi ellensége. Lachlain mégsem bírja legyőzni a vér szavát, elrabolja a lányt, és ősi birtokára viszi. Útjuk során nemcsak Emma szerelmét kell kivívnia, hanem az őket üldöző vámpírokat is le kell győznie, akik maguknak követelik a lányt mint fajtájának utolsó képviselőjét... KRESLEY COLE világhírű sorozata megérkezett. A számos országban bestseller regényeket fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A Vámpírok alkonyat után sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút."


A sorozat második része:
Vámpírszerető


Kresley Cole írásai 2003-tól jelennek meg, tizenöt könyvet írt, műveit tíz nyelvre fordították le.
A Kiss of a Demon King 2009-ben a New York Times bestsellerlista-vezetője lett. A „Vámpíréhség” a világszerte legnépszerűbb sorozatának első kötete.
Regényeiben ezeréves legendák, izgalmas akciók, feszültség, démonok, vámpírok, izzó szenvedély, szex, pazar környezet, tökéletes férfiak és nők – kell ennél több?
(forrás: http://www.romantikusregenyek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=118)

5 megjegyzés:

  1. Remélem a többi kötetet is minél hamarabb eltudod majd olvasni. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Elolvastam a könyvet,személy szerint közönségesnek, sőt alpárinak találtam.Kifejezetten szeretem az erotikus vámpír történeteket,de Kresley Cole könyveit biztosan kerülni fogom a jövőben .

    VálaszTörlés
  4. @Andrea Dienes: Esetleg tény próbát a romantikus trilógiájával, a MacCarrick fivérekkel. Nekem nagyon tetszett az olvasott 2 rész (hamarosan megjelenik a 3. is magyarul) és más, mint ez a sorozata. Inkább romantikus, mint erotikus és szerintem "finomabb" is.
    http://azajtom.blogspot.hu/2013/02/kresley-cole-szeress-ha-mersz.html

    VálaszTörlés