2011. április 25., hétfő

Játék

A napokban a blog látogatottság túl lépte a fél százezret. Nem is tudom mit írjak, nagyon örülök minden látogatónak, köszönöm, hogy olvastok! Már régebben elhatároztam, hogy amikor elérjük ezt a számot, nyereményjátékot hirdetek majd, így tessék-lássék. :o)

Először is a nyeremény. Íme, ő lenne az. Nemes egyszerűséggel csak Bagoly. :o) Nem saját készítésű, ilyen kézügyességem nekem nincs, hála egy meskás eladónak. ;o) (A könyv csak illusztráció, nem nyeremény! Benzonit nem adom!) :o)



A feladat: küldj e-mailben! olyan könyvcímeket (író és cím is), mely könyvek Bonaparte Napóleonról (1769.-1821.) szólnak vagy Napóleon korabeli Franciaországban játszódnak. Amolyan kiegészítés képen Benzoni Marianne sorozatához. A tárgymezőbe a lent megadottat add meg és a nevedet, nick nevedet se felejtsd ki az e-mailből.

Minden egyes könyvcímmel a küldője felkerül a listára, melyből a Random fogja kisorsolni a nyertest. Vagyis ha 20 címet küldesz, 20X kerül fel a neved a listára. (Ha véletlenül többször küldenéd el ugyanazt a címet, akkor csak 1-nek számolom.)
Erre az e-mail címre írhattok:

konyvesem@freemail.hu
Határidő: április 30. 24:00

Tárgy: Napóleonos játék

Sorsolás 1-én. A nyertes nevét/nick nevét itt is közzéteszem, de e-mailben is értesítem majd. A könyvcímek elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy a könyvcímekből listát készíthessek és közzé tehessem a blogban, kapcsolódva a Marianne sorozathoz. ;o)

Még egyszer köszönöm, hogy olvastok, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat továbbra is. :o)