2011. augusztus 1., hétfő

Vedd meg a 2 könyvet és nyerj 2 jegyet a film premier előtti vetítésére!

Mely film premierjéről van szó? A Hupikék törpikék 3D-ről, amit augusztus 25-étől kezdenek el vetíteni a hazai mozik. Ahogy nézegettem a képeket, szerintem nagyon cuki mesefilm lesz, kihagyni tuti nem fogjuk. A Hupikék törpikék gyerekkorom egyik nagy kedvence volt. :o)



A filmből készült 3 könyvet a Manó Könyvek fogja kiadni augusztus 10-én, ezekről lenne szó:

"A törpök majd elkékülnek a sok bajtól, ami egyszerre rájuk szakad: Hókuszpók nem adja fel régi tervét, kézre akarja keríteni ősi ellenségeit, és egy sajnálatos balesetnek (meg Ügyifogyi kétbalkezességének) köszönhetően a nyomukra is jut. A törpcsapat csapdába kerül, és csak egy váratlanul megnyíló vészkijáraton keresztül menekülhet. Ám az a járat egy ismeretlen, távoli világba vezet: New Yorkba…" (Ára: 1990 Ft)


"Aprajafalván minden törp izgatottan várja az év legtörpösebb éjszakáját, a Hupihold ünnepét. Ám amint feljön a Hupihold, megjelenik a faluban Hókuszpók, a gonosz varázsló, és elüldözi Törpapát, Ügyifogyit, Okoskát, Vitézt, Dulifulit és Törpillát egy átjárón keresztül egy olyan világba, ahol törp még sohasem járt. Vajon sikerül a törpöknek feltalálni magukat ebben a furcsa világban? Vajon sikerül elkészíteniük a Hupihold varázsitalt, mielőtt Hókuszpók lecsap rájuk? Vajon sikerül visszajutniuk a falujukba?" (Ára: 790 Ft)


"A csúf, gonosz Hókuszpók New Yorkig kergeti a törpöket. Ügyifogyi megpróbálja épségben hazajuttatni Törpapát, Törpillát és a többieket Aprajafalvába. Vajon Ügyifogyi tényleg olyan ügyetlen? Vagy végre sikerül megmutatnia, hogy belőle is lehet hős?" (Ára: 990 Ft)


És akkor a nyereményjáték:
Vásárolj A nagy törpkaland mellé egy Fantörpikus kalandot vagy egy Ügyifogyi meséjét augusztus 14-éig. Ha az első 30 vásárló között vagy, akkor 2 mozijegyet nyersz a 3D-s film premier előtti, augusztus 17-ei vetítésére az Aréna plázába. Bővebb információ ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése