2011. augusztus 23., kedd

A "rekorder"

Tegnap 14 óra 7 perckor publikáltam A Szent Johanna gimi első részéről szóló bejegyzésemet. 15:11-kor ebbe a látogatószámba botlottam, először azt hittem elromlott a figyelőm. :o)


3 perccel később meg azt láttam, hogy hipp-hopp, frissül a heti TOP10, vagyis az utolsó 7 nap legolvasottabb bejegyzésének listája és a semmiből a második helyre ugrott egyből.


Ma reggel pedig újabb meglepetés ért, tegnap elérte az oldal a legolvasottabb napot a statisztika alapján, 1000-nél több kattintás történt, ebből 376 volt az új. Ráadásul a legtöbb facebook like-ot is elérte az eddigiek közül, 35-öt kapott a bejegyzés. Továbbá pedig az összes bejegyzés TOP10-es listájára is felkerült ma a 8. helyre.
Őszintén szólva nem hittem volna, hogy a "rekordot" ezzel a bejegyzéssel fogom elérni, de nagyon örülök. :oD

6 megjegyzés:

  1. @Mónika: Köszi! *tudom, van akinek ez nem nagy szám, de nekem az volt, azért mégis csak* :o)

    VálaszTörlés
  2. én is közte voltam, láttam, hogy akkor nagyon sokan néztek ;)

    VálaszTörlés
  3. @Timi és Blanka: Csodálkoztál te is gondolom, "mi van itt?" :o)

    VálaszTörlés
  4. Nem csodálkoztam ;) érdekes volt a könyv címe és magamból kiindulva gondolom az emberek a hangzatos címekre ugranak.
    Egyébként ezt már a főiskolán is tanítják, hogy fontos egy jól megválasztott címet találni, mert annál többen felfigyelnek a munkádra, postodra bármire :-))

    VálaszTörlés
  5. @Timi és Blanka: Igen, ez így van, a jól megválasztott cím nagyon fontos. És ha még könyv esetében a borító is jó, akkor azért már jól felhívja magára a figyelmet. ;o)

    VálaszTörlés