2012. július 26., csütörtök

Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért

Eredeti címe: What I did for love (2009.)
Itthon kiadta: Victoria Kiadó (2010.)
Oldalszám: 421
Ára: 3299
Forrás: könyvtár

Kinek ajánlom a figyelmébe?: SEP rajongóknak
mindenképp, de amúgy azoknak, akik
szeretik a romantikus történeteket.
Wynette, Texas sorozat #5

Szeretem SEP regényeit. Kellemesen romantikus történeteket szokott összehozni, amik kikapcsolnak, jó olvasni őket, megkap benne mindent romantikus szívecském és a szex se marad ki belőle, de nem átesve a ló túloldalára.
A legutóbb olvasott A szeretőm a First Lady viszont valahogy nem sikeredett. Úgy éreztem, mintha nem lenne a régi az írónő. Próbáltam megtalálni az okokat és reménykedni, hogy a frissebb könyveiben biztos visszajön a régi láng. Amint elolvastam, szinte azonnal feliratkoztam a könyvtárban a másik tőle még nem olvasott könyvére, a Mindent a szerelemért-re. 9 évvel később íródott, mint az előző és ebben újra megkaptam mindent, amit szeretek az írónőtől. :o)

A történetnek van egyfajta hollywoodi beütése. Sőt, néha még úgy is éreztem, mintha Brad Pitt és Jennifer Aniston múltbéli kapcsolata lenne kicsit átírva, tarkítva, majd máshogy folytatva.
A főszereplőnk a 31 éves Georgie, aki a TV nézők millióinak szemei előtt nőtt fel. Az őt megformáló karaktert imádták a nézők, Amerika kedvence lett, de mint ahogy lenni szokott: a sorozat véget ért, de egyszerűen nem tudott elszakadni a szerepétől, mert mindenki a jókislányt, Scootert látta benne a továbbiakban is.
A fiatal nő épp a válásán van túl, az imádott színész férje félrelépett és világgá kürtölték boldogságukat az új feleséggel, hogy babát várnak. Georgie-nak ez különösen fájó pontja, ugyanis nekik nem született gyermekük. Aztán amikor egy napon a szerencsétlen nőt sarokba szorítják a riporterek, a tömegen kívül megpillantja régi társát a TV sorozatból, Bram-et és innentől felgyorsulnak az események.
Bram volt a sorozatban Scooter barátja. A nézők kezeiket tördelték a boldogságukért, de a valóságban nem jöttek ki, sőt a fiú olyat tett az akkor még tizenéves lánnyal, amit igazán Georgie sose tudott elfelejteni.
Szóval meglátta a férfit és miután sikerült elmenekülnie a riporterek elől, egy barátjához menekült, ahol szembe találta magát a dögös, szívet dobogtató Bram-mel. A levegő izzik körülöttük, majd elkövetik a lehető legnagyobb ballépést.
Egy éjszaka kicsit többet iszogattak a kelleténél, reggel pedig megdöbbenve veszik tudomásul, hogy összeházasodtak. Igen ám, csak hogy el se tudják viselni egymást, viszont mégis 1 évig meg kell játszaniuk a kamerák előtt a tökéletes pár szerepét. ... 

Kérem szépen, ebben aztán volt minden. Romantika, forró ágyjelenetek, bevallom meg is lepődtem rendesen, ilyen szinten azért nem számítottam SEP-től szexre, de bejövős volt. ;oP
A karakterek szimpatikusan voltak, újra felfedezhető a megszokott mellékszál, mint az írónő szinte mindegyik (ha nem mindegyik) könyvében.
Kellemes kikapcsolódás volt, most újra rákattantam. :o)



Ezzel elolvastam a Csökkentsd a várólistádat 2012. első könyvét. (cserelistás)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése