2012. július 22., vasárnap

Újra itt

Először is: mindenhol jó, de tényleg legjobb otthon. 
Másodszor: örülök, hogy a blog statisztikája nem halt meg a frissek nélkül sem. ;oP Bár az már érdekes, hogy a legtöbben a "nekrofil jelentése" során találtak el ide. Mi történt a héten? ;o)
Harmadszor: aki a Pemberley-krónikákra szavazott, annak küldök egy hatalmas virtuális ölelést. ... Szétuntam az agyamat rajta.

Kicsit bővebben:
Minden jó és szép volt, volt részünk napsütésben, zuhéban, hidegben-melegben, de a lényeg: jól éreztük magunkat, Gyerkőcömnek békalábai nőttek, én pedig szivaccsá áztam a vízben, olvasni meg alig olvastam.

Ha valaki véletlenül szintén arra felé járt volna, én voltam az az anyuka, aki hangosan sikongatott a barlangban, amikor a gyereke bombákat ugrott a barlang széléről a vízbe. Én voltam az is, aki szinte folyamatosan eltévedt a medencék között és hatalmasokat esett a folyosókon a kanyarokban. Az is én voltam, aki megtalálta az összes méhecskét és képes volt csak egy tenyérnyi helyen leégni (a jobb csípőmnél fent. De hogy ez hogy jött össze, titok.). És az is, aki a Pemberley-krónikákat olvasta és azzal nyugtatta magát, hogy á, nem azért szavaztak rá annyian, hogy agyérgörcsöt kapjak, hanem ennyien voltak kíváncsiak arra, hogy fog nekem tetszeni, szóval kitartást. Én pedig kitartottam, de csak értetek.:oP

itten jártunk
Amúgy többnyire olvasás helyett süttettem magamat, áztattam pihekönnyű súlyomat a vízben, Gyerkőcre vigyázva elméláztam az élet nagy kérdéseiről (pl. hol lehetne itt palacsintát venni?), olvasó emberkéket kerestem (szinte hihetetlen, de vagy Blikket ill. Storyt olvasókba botlottam vagy pedig A szürke ötven árnyalatába belefeledkezőket. Nekem is kell ez a könyv most már, nagyon kíváncsi vagyok rá. Úgyhogy ha valaki kölcsön adná nekem, nem utasítanám vissza. ;o) ), majd esténként kárpótolva amiért nem adtam meg magamnak a napi dózisomat (aki rosszra gondol, azt kiábrándítom, a könyvsorokra értettem mindezt), adaptációkat néztünk. Így mivel amúgy is jó rég írtam filmekről, hamarosan jövök Az Éhezők Viadalával, A Segítséggel, Angyalok és Démonokkal. Na meg majd a Pemberley-krónikákkal, ... lesz nemulass ;o)

Szóval visszatértem és számíthattok a bejegyzésdöppingre. ;o)

3 megjegyzés:

  1. Csak halkan mondom, hogy én nem erre a könyvre szavaztam. :P
    Amikor megkérdezted, hogy mit vigyél, akkor éppen benne voltunk (vagyunk is) a Trónok harca film sorozatban, úgyhogy én minden vastagsága ellenére azt jelöltem meg. :) Azóta meg elkezdtem olvasni (igaz a Kethynél töltött nyaralás most megszakította kicsit), és még úgy is odavagyok érte, hogy már láttam az első évadot. Szóval szerintem állj majd neki, neked is tetszeni fog, ha a Ken Follett-féle Katedrális tetszett. ;) (Csak ehhez tudom hasonlítani korábbi olvasmányaimból.)

    VálaszTörlés
  2. Szia, örülök h jól sikerült a nyaralás :)
    (Látod, "megmondtam" h a Jézus, szeret engem-et vidd magaddal :p:p:p
    Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Mónika: Kethynél voltál? De jó! Remélem jól éreztétek magatokat. ;o)
    A Trónok harca 1. évadát láttam, tetszett, a 2. is tervbe van véve, de valahogy sose úgy jön össze, tán majd most nekiállok, úgy is beteg lettem. :oS Amúgy A Katedrális tetszett. ;o)

    koalány: köszi, jó volt, de most meg lebetegedtem, itthon göthözök. :oS Majd írok, hogy s mint ugrasszuk össze a kölköket.

    VálaszTörlés