2013. január 9., szerda

"Waiting On" Wednesday (37.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Az írónőtől eddig a Shiver trilógia (vagyis a Mercy Falls farkasai) és A Hollófiúk olvasható magyarul, de idén itthon is kezdetét veszi a Tündérdallam, aminek a 3. része előre láthatóan idén fog megjelenni angolul.
Az év első felében várhatóan megjelenik az első rész, a Lament- A Látó szerelme, majd a másodikban a második, ami Ballada címmel fog kiadásra kerülni.

Maggie Stiefvater: Lament- 
A Látó szerelme 
Várható megjelenése: 2013. 04. 30.
Kiadja: Könyvmolyképző Kiadó
Ára: 2999

"Hát nem tudod, mi történik a Látóval, aki nem tud uralkodni a tündérnépen?
A mindössze tizenhat éves Deirdre Monaghan bámulatosan tehetséges zenész. Hamarosan rá kell azonban döbbennie, hogy Látó is – különleges tehetsége képessé teszi, hogy saját szemével láthassa a mágikus erejű tündéreket.
Deirdre egy szép napon váratlanul arra eszmél, hogy fülig beleszeretett egy Luke nevezetű titokzatos srácba, aki mintha a semmiből robbant volna be addig teljesen hétköznapi életébe.  ..."




Bár annyira a Shiver nem nyerte a tetszésemet, mint ahogy számítottam rá, de ettől függetlenül nem tudok elsiklani az írónő várható megjelenései fölött.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül milyen borítóval fog megjelenni a könyv. Érdekesség, hogy az írónő oldalán a Lamentnél nem szerepel a magyar borító, de a Balladánál már igen és azt kell, hogy írjam, a magyar szerintem a legszebb. ;o) A Lamentnél pedig tán a német.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése