2013. június 20., csütörtök

Shayla Black- Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

A Meztelenül után azt hittem, hogy ebben a műfajban nem lehet már überelni azt a könyvet, de tévedtem. A rabul ejtett szűz elérte nálam azt, amit eddig más könyv még nem: értékelhetetlennek nyilvánítom. Ez egy nulla, finoman kifejezve.

Ezer sebből vérzik, 1 pozitív dolgot nem tudok említeni róla. De rosszat annál inkább:
- a karakterek totál nincsenek kidolgozva. Van 4 szereplő, kaptak nevet és ennyi is. Nem derül ki hogy néznek ki, belső tulajdonságukról meg aztán főleg semmi. Ráadásul folyamatosan kevertem a pasikat. Bár személyiség nélkül, ezt amúgy se nehéz.
- a főszereplő csaj komplett hülye. Szerelmes mind a 3 pasiba, ő baromi értelmes, de ennek ellenére mégis olyan sötét, mint az éjszakai égbolt. Ártatlan pici kislány, aki rebegteti a szempilláját, tappancsain tűsarkú, fenekét meg miniszoknya takarja és első felszólításra szétteszi a lábát.
- a pasik így-úgy szerelmesek, de érdekes módon ez az érzelem mindig akkor fogalmazódik meg a fejükben, amikor a vér az agyukból a f*rkukba tódul.
- hármasban-négyesben szeretik a dolgokat, a csajt elölről, hátulról, orrba-szájba döngetni, de a legnagyobb poén: a csajszi még szűz! Na persze nem sokáig, mert tesznek ellene. :oS
- az erotikus jelenetek komédiák. Gyorsan lezavarja az írópáros. Kicsit így-kicsit úgy, majd valamelyik pasi elvakkantja magát, hogy "Élvezz!" (komolyan, nem értem miért ilyen menő mostanság vezényszóra elélvezni. Az egész olyan, mint amikor Uri Geller a Tv előtt kinyújtotta a kezét és kinyögte, hogy Múúúúúúkodj! Na, a csajjal is ugyanezt csinálják. Kinyújtják a kezüket, keresnek egy lyukat rajta, megcsavargatják a mellbimbóját, hátha az a bekapcsológomb ugyebár, aztán Műűűűködj!), a másik kinyögi, hogy "Basszus, olyan szűk, hogy hihetetlen!", a harmadik elröfögi, hogy siessen a másik kettő, mert nem bírja sokáig. Közben a csaj elöl, hátul, mindenhol foglalt, köpni-nyelni nem tud, de azért király az egész.
- aztán belevettek egy kis zaklatást is, olyan Buja fiúkosan.
- meg amúgy is, az egész történet a Buja fiúkra hajaz, de szánalmas verzióban, holott az olvasott 2 rész se piskóta.
- az izgisesség miatt belevettek még egy kis fenékpaskolást, análdugaszt, bimbócsipeszt is, de komolyan, olyan érzésem volt, mintha a szerzőpáros a neten megnézte volna, hogy miket is írjanak bele. Aha, ezt a kütyüt a fenekébe kell feldugni. Rendben. Írjuk akkor azt, hogy ez állati érzés. Nézd már azt a másikat, az meg a bimbócsipesz! Hű, ennek még ránézésre is fájnia kell, de írjuk azt, hogy ez a fájdalom felér az orgazmussal, mert hát azért érted, most erre van igény.
- meg valahogy az egész olyan, mintha ... nem is tudom. Komolyan, ha egy kicsit szexuálisan túlfűtött tizenéves írna egy erotikus történetet, szerintem az is jobb lenne, mint ez, főleg, ha tud is írni, mert hogy a két "írónő" nem tud, az hét szentség. Egyszerűen csak megnéztek egy pornófilmet, kiszínezték análdugasszal és próbálták papíron összehozni az egészet.
- az egész történet szánalmas, papírpocsékolás, komédia.

Nem hogy ne vegyétek meg, de el se olvassátok, mert megrövidítitek az életeteket!
Ja, és sorozat. De nem ugyanazokkal a főszereplőkkel, az édes-hármas viszont marad. Szerintem úgy voltak ezzel is, hogy már nem menő a korbácsolás, kifeszítés, legyen 3 pasi 1 nő felállás + még az análdugasz.


A fülszöveg: "Gavin és fivérei, Slade és Dex beleszeret a férfi új titkárnőjébe, a gyönyörű Hannah Craigbe. Az olajvállalat vezetői tudják, időt kell adniuk a lánynak, hogy jobban megismerhesse őket, mielőtt kiválasztja közülük azt, aki elcsábítja.
Egy veszélyes alak zaklatni kezdi a kisvárosi szépséget, és a testvérek összefognak, hogy megvédjék a lányt - elrejtik egy világtól elzárt helyen. És a fiúk képtelenek elfojtani izzó vágyukat. Míg Slade és Dex szívesen megosztoznának Hannah-n, Gavint tragikus múltja elszakítja a testvéreitől, akik remélik, hogy lány nem csupán viszontszereti őket, de talán a fivérük is visszatalál hozzájuk.
Miután legyőzik a lány kezdeti aggodalmait, a három férfi földöntúli gyönyörökben részesíti Hannah-t, rajongásuk feloldja minden gátlását. Ám a boldogságot rettegés váltja fel, amikor a zaklató a lányra talál.
"

Eredeti cím: Their Virgin Captive (2011.)
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2013.)
Oldalszám: 348
Ára: 3499
Sorozat: Az érzékiség mesterei #1
Értékelésem:
értékelhetetlen

______________
Tudom-tudom, az análdugasz igazából dugó, de nekem akkor is megmarad dugasznak. ;o)

10 megjegyzés:

  1. Azt hittem, hogy csak velem volt ilyen, hogy állandóan kevertem a pasikat. :D
    Tényleg tiszta vicc volt a könyv.
    Köszi, hogy megnevettél, legalább azért megérte elolvasni, nem? :D

    VálaszTörlés
  2. @Kristina: szerintem nem nehéz keverni úgy 3 pasit, hogy semmivel se tűnnek ki a csapatukból. Az elején még ott volt az a srác, aki nem akarta megdöngetni a csajt (nem tudom hogy hívták már, ennyire maradtak meg bennem), na ő azért könnyű volt beazonosítani, mert feszt nyavajgott a kangörcse miatt. De mikor beállt a sorba, akkor a 3 pasi egybeolvadt. Bár, még így se tettek ki egy teljesen felépített karaktert. :oS
    Megérte-e? :oD Erre szoktam mondani, hogy a blog olvasóiért mindent. ;o) Na meg utólag jó nevetni a hülyeségeken. :o)

    VálaszTörlés
  3. Hát igen az olvasókért mindent! :D
    Pedig sokkal többet is kihozhattak volna a karakterekből, főleg, hogy ketten írták... :/

    VálaszTörlés
  4. @Kristina: ne is mondd! Gondolj bele, milyen lett volna, ha csak egy valaki írja meg! :os Brrrr. Hátborzongató a gondolat. :oDDD

    VálaszTörlés
  5. Abba bele se merek gondolni. :D

    Különben mostanában tényleg úgy tűnik, hogy sablonszerűen vannak megírva az erotikus jelenetek. Amit csak találnak a neten beleírják a könyvbe. Nem lehet olvasáskor találkozni semmi újjal.

    Habár gyanítom, hogy A szirén engem is meg fog lepni ezen a téren. Vagy nem? :)

    VálaszTörlés
  6. @Kristina: pont egy Kérdezz! Felelek!-hez kezdtem el összeírni egy listát olyan elemekkel, amiket menetrendszerűen felfedezek az ilyen történetekben mostanság. És igen, döbbenetes, hogy milyen szinten egy kaptafára épülnek. :oS

    Ó, A szirén az teljesen más, de tényleg! Igaz, hogy főleg az első része, nos abban tényleg durva bántalmazás van, de mégis teljesen más az egész. Úgy hozta össze az írónő, hogy totál elfogadtam, nekik ez így jó, nem háborodtam fel, nem akadtam ki. A karakterek készen vannak, nagyon jól van felépítve a történet, csak áradozni tudok róla! :o) A második részről meg pláne, arra már 5 csillagot is adtam. ;o)

    VálaszTörlés
  7. Az Obszidián után terveztem olvasni A szirént. Biztosan nekem is tetszeni fog. :)

    VálaszTörlés
  8. @Kristina: Amennyit áradoztam róla, nagyon remélem. :o) Sajna velem többször is előfordult már, hogy nagyon áradoztak egy könyvről, sokat vártam tőle, aztán amikor elolvastam, nem éreztem olyan jónak.

    VálaszTörlés
  9. Az is megtörténhet bármely könyvvel.
    A Dublin Street nekem óriásian bejött, mégsem tetszik mindenkinek. Meg a Szakítópróba is nekem pont azért tetszik, mert könnyed és elég bonyodalom mentes, míg másnak ezért nem olyan világrengető. Különbözőek vagyunk,és minden történet máshogy van ránk hatással. :)

    Ez a könyv, meg csak dühítő. :D

    VálaszTörlés
  10. @Kristina: De abban legalább a jelentős többség egyetért, hogy ez a könyv nagyon gázos. ;o)
    Amúgy meg igen, nem vagyunk egyformák és ez jó.

    VálaszTörlés