2013. augusztus 4., vasárnap

In My Mailbox (16.)- A postás mindig kétszer csenget

Mi is az az In My Mailbox?: Ez az esemény Kristi blogjáról indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. Majd pedig linkelik a bejegyzésüket Kristi aktuális bejegyzéséhez.

Júniusi beszerzések!

Elfelejtettem a múlt hónapi beszerzős bejegyzésemet posztolni, így mielőtt jönnék a júliusival, íme a júniusi. ;o)
 
Mivel az elmúlt hónapban elvásároltam a könyvekre félretett kis pénzecskémet, hozzácsapva még az erre a hónapra szántat is, így ebben a hónapban egy könyvet se vásároltam. Köszönhetően a kiadóknak, a könyvtárnak és Móninak ;o), így se maradtam olvasni való nélkül.

A hónap elején megkaptam a Park Könyvkiadótól Jo Frost újabb gyerekneveléssel foglalkozó könyvét, vagyis A kisgyerekkor nagy kérdéseit, amit ugyanúgy ajánlani tudok a szülők figyelmébe, mint Jo más könyveit is.
A megjelenésével szinte egy időben érkezett meg az Egmont Kiadótól Az angyal, amit nagyon vártam és nagyon örültem neki. A történet újra nem okozott csalódást, sőt, jobban is tetszett, mint A szirén és izgatottan várom A herceg megjelenését.
A Fertőzöttek megjelenését szintén kíváncsian vártam, így nagyon örültem annak, hogy lehetőségem lehetett elolvasni a Fumax Kiadó jóvoltából.
A Szakítópróbához a Content 2 Connect révén jutottam hozzá. Kellemes olvasmány volt, de olvasva a pozitív véleményeket róla, jobbra számítottam.
Fábián Janka e-könyvét, a Karácsony a Ligetbent, a Bookandwalknak köszönhetem. Úgy érzem, hogy ezzel a novellával és a Rozmaringgal még teljesebb lett az élményem Az angyalos házzal kapcsolatban.
Az Összetört glóriák 3. részével az írónő lepett meg, így jutottam hozzá Az élefához. És még kaptam egy Összetört glóriákos tollat is. :o)
A makedón összeesküvés pedig a közös könyves blogunkhoz befutott recenzió, ami most hozzám ért el a sorban.

A könyvtárba kivételesen csak egyszer mentem el a hónapban. Ekkor landolt a kosaramban Szepesi Niki botránykönyve, az Én, a szexmániás. Már írtam róla, hogy miért is volt nehéz értékelnem.
A Szívritmuszavar is ekkor jött velem haza -ami kellemes csalódás volt-, az Összekuszálva társaságában -túlságosan nem mozgatott meg-.
Illetve az Iránytű önmagamhoz és az Édes élet is a kosárban landolt. Az elsőt végül nem olvastam, de a második teljesen elvarázsolt.

A Cindert Mónitól kaptam kölcsön, és sajnos nem dobtam hátast a történettől.
Az almamag ízét is tőle kaptam születésnapomra, amit köszönök még egyszer. ;o)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése