2015. szeptember 22., kedd

Már megint új sablon

Lassan külön kategóriát hozhatnék létre a sablonváltásoknak, mert hát igen, újra bekövetkezett az esemény, -mi mindenre jó egy kis dögrovás otthon-. ;o)
Hogy tetszik? :o)

ilyen volt

ilyen lett
Ami újdonság lehet, az "A hónap kedvenc könyvei". Hogy miért is hoztam létre, az egyenlőre titok, de a jövő év elején megtudjátok majd. Figyeljétek és olvassátok a polcon szereplő könyveket addig is! ;o)

Újra elérhető a Nyereményjátékos fül, melyben láthatjátok az eddigi nyereményeket. Jelenleg is folyik egy játék, melyre még tudtok nevezni. 
Igyekszem rendszeresen jönni majd újabb nyereményekkel, érdemes lesz figyelni az oldal frisseit. :o)

Frissítve: 2015.09.27.

Nem hagyott nyugodni, hogy csak egy böngésző jeleníti meg rendesen az oldalt, így visszatértem egy pár évvel ezelőtt már használt sablonhoz. :o)

 

5 megjegyzés:

  1. Nekem jobban tetszik, mint a régi. Viszont nálam Exploreren szétcsúszik, Mozillán azonban behozza rendesen. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, nekem is jobban tetszik. ;o)
    Ó, ha nem említed, meg se nézem, én mindig M.-t használok és hát igen, valami szétnyomja az oldalsávban. :o( Hm, agyalok majd, hogy mi lehet az, de egyenlőre fogalmam sincs hol lehet a bibi.

    VálaszTörlés
  3. A Chrome sem jeleníti meg szépen. :/
    Amúgy nagyon tetszik nekem is, ez a két szín jól illik egymáshoz. :)

    VálaszTörlés
  4. Az Opera sem jeleníti meg szépen, vagyis csak az oldalsávot nem. De egyébként nekem is tetszik (az előző is tetszett :)), tényleg nagyon jó ez a két szín egymáshoz, és ez a füles elrendezés is szuper.
    Én azt sem tudtam eddig, hogy az sablonoknál felléphetnek ilyen problémák a különböző böngészőknél. :(
    zsófi

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a visszajelzéseket, ezek szerint a M. jeleníti meg normálisan, valószínűleg a sablon erre lett "kifejlesztve". :o(
    Hát, szomorú vagyok, hogy más böngészőben az oldalsáv félrecsúszik, mert jelenleg nagyon beleszerelmesedtem ebbe a sablonba, szóval amíg meg nem unom, addig marad. :o)

    VálaszTörlés