2015. október 14., szerda

Borítóleleplezés (1.)- Kylie Scott: Lick- Taktus

forrás
Mi is az a Cover Reveal, magyarul Borítóleleplezés? Nos, egy csapatnyi könyves bloggernak lehetősége nyílt arra, hogy a Könyvmolyképző Kiadó várható megjelenései közül elsőként mutathassák be nektek bizonyos könyvek hazai borítóit. :o)
A blogon elsőként Kylie Scott Taktus c. regényének tervezett borítóját láthatjátok, melynek a megjelenése ősszel várható. Nos, hogy tetszik?



*  Figyelem! Az előjegyzés nem minősül előrendelésnek, de amint a kötet előrendelhetővé válik e-mailben értesít róla a kiadó.

Fülszöveg

"Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte.
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!"


Egy kis Kérdezz! Felelek!

  • Hogy tetszik nektek a borító?
Nekem összességében tetszik, de bevallom őszintén, hogy a pasi mellbimbója valahogy zavar. :oP Jobban elnyerte volna a tetszésemet, ha egy kicsit más szögből lett volna lekapva és nem lehetne látni. De amúgy klassz. Színes, macsós, kemény, figyelemfelkeltő és na persze a fülszöveg! Hát igen. ;o)
  • Mit gondoltok a romantikus- erotikus NA könyvekről?
Aki rendszeresen olvassa a blogomat az tudja, hogy nem vetem meg az erotikus történeteket, így az NA is bejövős számomra. :o)
  • A regény hősnője, Evelyn Thomas Las Vegasban házasodott a 21. születésnapja alkalmából… Ti hogy töltöttétek a 21. születésnapotokat? (Már ha persze elmúltatok 21-ek. Ha még nem, akkor hogyan szeretnétek tölteni?) 
10 éve volt a 21. születésnapom és megmondom teljesen őszintén -lehet, hogy a korom teszi-, de totál nem emlékszem rá, hogyan is ünnepeltem. ;o)

A szerzőről

Kylie Scott New York Times és USA Today best-seller író, akit megszavazták 2013-ban a legjobb ausztrál romantikus írónak, és az Ausztrál Romantikus Írók Szövetsége hat különböző nyelvre fordíttatta le a könyveit - a hazai kiadás már bőven a ráadás!
Hosszú ideje rajongója a B-osztályú horror filmeknek, a romantikának és a rock zenének. Utóbbi kettőt tökéletesen hasznosítja a Stage Dive sorozatában, amiből külföldön már négy sikeres kötet megjelent, mindegyikben más főszereplőpárossal.
Az írónő Queenslandben, Ausztráliában él a férjével és két gyermekükkel. Rengeteget olvas, ír, és szörföl az interneten.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése