2016. augusztus 3., szerda

Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! 25.

Forrás
Mi is az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe?: külföldi minta alapján indult rovat. A lényege az, hogyha ajánlanál egy könyvet a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor "ragadj tollat" és írj egy ajánlót róla nekem. Én pedig megosztom a gondolataidat a blogomon.
Bővebben ITT olvashatsz a hogyanokról és a rovatról.
A mostani könyvajánló ENNEK a bejegyzésnek köszönhetően futott be hozzám.


Szia Niki!

Hú, hát remélem, még nem olvastad ezeket a könyveket (de ha igen az sem baj:)) 

-Elfújta a szél: számomra ez egy leglegleg könyv volt, nagyon kíváncsi lennék vele kapcsolatban a te véleményedere is, szerintem neked is tetszene ez a történelmi, romantikus történet. 

- Betti Schimmel: Szerelem a halál árnyékában Ezt a könyvet azért ajánlom neked, mert azt írtad, hogy szereted a holokauszt idejénben játszodó könyveket. Én is sok ilyen témájú könyvet olvastam már, de ez volt az, ami a legjobban megérintett. Ráadásul még igaz történet is. Nem tudok úgy gondolni, beszélni erről a könyvről, hogy nem szorul el közben a torkom. Megrázó történet a szeretet, az összetartás és kitartás erejéről.  

Üdv: Zsófi



Szia Zsófi!

Valóban nem írtam a blogon egyik könyvről sem, mert még azelőtt olvastam őket, hogy egyáltalán tudtam volna a könyves blogok létezéséről, azóta pedig nem olvastam újra egyiket sem.
Az Elfújta a szél nekem is nagy kedvencem, többször is olvastam a folytatásokkal együtt. Igaz, azok már nem az igaziak voltak, na de akkor se tudtam kihagyni. Ráadásul kislányként az egyik kedvenc filmem volt a belőle készült adaptáció (mind a két rész), annyira romantikus volt! :o) Díszdobozban be is szereztem.
A Szerelem a halál árnyékában szintén nagyon szép és szomorú történet, csak ajánlani tudom mások figyelmébe szintén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése