2018. március 14., szerda

Várólistára 131.

Múlt hónapban már betekintést kaphattatok abba, hogy miben változott a Várólistára.
Most pedig újra megmutatom az összes olyan könyvet, ami februárban a listámra került.


Amikor először megpillantottam a  Visszatérés a titkos kertbe címét, egyből beugrott, hogy gyerekkoromban mennyire szerettem Burnett könyvéből készült adaptációt. Nagyon kíváncsi vagyok arra, Webb hogyan gondolta újra a történetet.
A Szabadulj ​meg a pasitól! a fülszövege alapján egy nagyon humoros, könnyed sztorira számítok, ami azonnal felkeltette az érdeklődésemet, ahogy elolvastam. Remélem, hogy nem fogok majd benne csalódni!
A béranya először a címével vett meg magának. Sugallta, hogy valószínűleg a főszereplői évek óta próbálkoznak sikertelenül az utóddal, de végül a béranya-megoldás mellett döntöttek. Egy szomorú, elgondolkodtató történetre számítottam, aztán amikor elolvastam a fülszöveget és szembesültem azzal, hogy itt akár gyilkosságról is lehet szó ... nos, még jobban felkeltette az érdeklődésemet.
Amikor elolvastam Az ​elveszett tárgyak őrzője fülszövegét, nekem egyből Tom Hanks ugrott be. Ő az, aki előszeretettel oszt meg az Instagram oldalán elveszett tárgyakról képeket és mindenféle vicces sztorikat kanyarít mögéjük. Na de nem csak emiatt vagyok kíváncsi a könyvre, hanem azért is, mert érdekel, hogy Laura élete miért fog gyökeresen megváltozni.
Rég olvastam már Picoulttól, de A ​tizedik kör fülszövegében ez győzött meg: "Jodi Picoult ebben a regényében erősebb hangot üt meg, mint valaha." Nocsak-nocsak!
A Nyomás ​alatt még tavaly jelent meg, de egészen mostanáig nem is hallottam róla. Végül egy molyos értékelés győzött meg arról, hogy olvassam el. Nehéz témára számítok, de mégis könnyedén és humorosan megírva. Aztán majd kiderül, hogy tényleg így van-e.

Ezek kerültek februárban a Várólistámra. Ha valamelyiket elolvastam, írok majd róla.
De addig is: ti olvastátok valamelyiket? Ha igen, akkor hogy tetszett?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése